E.ON Energie România are o nouă conducere

E.ON Energie România are o nouă conducere
scris 4 mai 2021

E.ON Energie România, membră a Grupului german E.ON, a numit-o pe Claudia Griech în funcția de director general, având responsabilitatea integrală a segmentului Soluții Clienți, atât aria B2C, cât și B2B. Totodată, va îndeplini și rolul de membru al Board-ului E.ON România.

Claudia Griech lucrează în companie din 2005, având roluri de management în zona de marketing și vânzări, iar din pozițiile deținute a coordonat cu succes transformarea segmentului B2C, în tranziția de la statutul de furnizor de energie electrică și gaze naturale la cel de furnizor de soluții energetice.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Echipa de conducere este completată de Andrei Ștefănescu care a devenit director general adjunct al E.ON Energie România. Până în prezent director al departamentului Financiar și Managementul Performanței pentru segmentul Soluții Clienți, Andrei Ștefănescu a coordonat activitățile ce țin de performanța financiară și comercială din Grupul E.ON, fiind responsabil de proiecte specifice ariei de furnizare.

E.ON Energie România, membră a Grupului german E.ON, este furnizor integrat de gaze naturale, electricitate și soluții energetice având un portofoliu variat format din circa 3,3 milioane de clienți, atât rezidențiali, cât și companii și municipalități. Grupul E.ON este unul dintre liderii pieței de energie, având în România o prezență consolidată de-a lungul a circa 16 ani. De la intrarea pe piața din România, E.ON a investit circa 1,8 miliarde de euro, în principal în modernizarea rețelelor. Totodată, valoarea contribuțiilor virate la bugetul de stat și bugetele locale se ridică la 2,5 miliarde de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
e.on energie românia
claudia griech