Electrica acordă o linie de credit revolving intragrup de 100 milioane lei filialei Electrica Furnizare

Electrica acordă o linie de credit revolving intragrup de 100 milioane lei filialei Electrica Furnizare
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 oct 2017

Consiliul de Administrație al furnizorului și distribuitorului de energie Electrica SA a aprobat acordarea unei linii de credit revolving intragrup de 100 de milioane de lei către filiala de furnizare Electrica Furnizare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Linia de credit este pentru ”finanțarea fluctuațiilor capitalului de lucru, în condițiile pieței, așa cum acestea se vor stabili pe baza unui studiu ce va fi întocmit în perioada imediat următoare”, potrivit unui comunicat transmis vineri de Electrica Bursei de Valori București (BVB).

Grupul Electrica are 3,68 milioane de clienți și a distribuit aproximativ 17,5 TWh de electricitate în 2016, în creștere cu 2,6% față de 2015. Statul, prin Ministerul Energiei, este cel mai mare acționar, cu o deținere de 48,78%, scrie News.ro.

Grupul Renault Romania angajează 300 de persoane în București, Titu și Mioveni CITEȘTE ȘI Grupul Renault Romania angajează 300 de persoane în București, Titu și Mioveni

Electrica are în prezent o valoare de piață de 4,49 miliarde lei (circa 1 miliard euro).

Electrica Furnizare, filială a Grupului Electrica, s-a înființat în iulie 2011, prin fuziunea fostelor filiale Electrica Furnizare Muntenia Nord, Electrica Furnizare Transilvania Nord și Electrica Furnizare Transilvania Sud.

Electrica Furnizare are ca obiect principal de activitate comercializarea energiei electrice și funcționează în 18 județe ale țării. De asemenea, compania are și licență de furnizare gaze naturale.

viewscnt
Afla mai multe despre
electrica
credit