Enel reia activitatea cu publicul în unele magazine

Enel reia activitatea cu publicul în unele magazine
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 mai 2020

O parte din magazinele Enel Energie și Enel Energie Muntenia, precum și cele ale partenerilor, își vor relua activitatea cu publicul, începând de luni, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Enel menționează că, pentru a preveni riscul răspândirii COVID-19 și pentru a proteja atât clienții și comunitățile, cât și angajații, lucrul cu publicul se va desfășura în condiții stricte de acces, ce presupun obligativitatea purtării măștilor de protecție și a păstrării distanței sociale, conform prevederilor legale în vigoare, scrie Agerpres.

EXCLUSIV Decizie după discuțiile între Guvern și reprezentanții Horeca: Terasele vor fi deschise la 1 iunie, iar litoralul pe 15 iunie; la 1 iulie tot turismul va fi deschis CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Decizie după discuțiile între Guvern și reprezentanții Horeca: Terasele vor fi deschise la 1 iunie, iar litoralul pe 15 iunie; la 1 iulie tot turismul va fi deschis

Astfel, magazinele Enel Energie și Enel Energie Muntenia din București, Giurgiu, Constanța, Tulcea, Slobozia, Călărași, Timișoara, Reșița, Deva, Arad și Lugoj, cu excepția celor aflate în centre comerciale, vor fi redeschise, după ce au fost reamenajate, pentru ca activitatea comercială să se poată desfășura în condiții de siguranță.

De asemenea, vor fi redeschise luni și magazinele partenerilor Enel din Baia Mare, Satu Mare, Buzău, Ploiești, Mehedinți, Botoșani, Vaslui și Focșani, iar marți se redeschide și magazinul din Brașov.

Pentru a ajuta la reducerea răspândirii COVID-19, activitățile cu publicul vor avea loc cu respectarea măsurilor de siguranță comunicate de către autoritățile competente. În acest sens, angajații și clienții vor avea obligația de a purta măști de protecție, iar numărul de clienți care au acces simultan în magazine va fi limitat, astfel încât să poată fi păstrată distanța.

Zonele de așteptare din cadrul magazinelor vor fi închise, iar sistemul de alocare bonuri de ordine va fi suspendat momentan, accesul în magazin efectuându-se în ordinea sosirii la locație. În funcție de situație este posibil să fie implementate și alte măsuri de protecție.

viewscnt
Afla mai multe despre
enel
magazine