Energia solară și eoliană nu vor mai avea nevoie de subvenții de la statul chinez

Energia solară și eoliană nu vor mai avea nevoie de subvenții de la statul chinez
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 dec 2020

În urma viitoarei dezvoltări a regenerabilelor, cum ar fi energia solară și eoliană, nu vor mai fi necesare subvenții de la stat datorită scăderii semnificative a costurilor, determinate de progresele tehnologice, a afirmat luni Zhang Jianhua, directorul Administrației Naționale a Energiei din China, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"În general nu este necesar ca Guvernul să subvenționeze energia solară, eoliană și alte tipuri de regenerabile. Ele vor fi în principal conduse de legile pieței. Cea mai mare problemă este modul în care să utilizăm cel mai bine aceste noi energii", le-a spus jurnaliștilor oficialul chinez.

Inventivi, hotelierii români au găsit soluția pentru a avea clienți la masă în restaurant: mai întâi îi cazează cu sume modice pentru o jumătate de oră. În București vin și cei din cartiere fără apă caldă CITEȘTE ȘI Inventivi, hotelierii români au găsit soluția pentru a avea clienți la masă în restaurant: mai întâi îi cazează cu sume modice pentru o jumătate de oră. În București vin și cei din cartiere fără apă caldă

Recentele întreruperi ale energiei electrice din unele regiuni din China sunt cazuri singulare, iar furnizarea de energie la nivel național este în linii mari sigură, a declarat Zhang, potrivit Agerpres.

În ultimul timp a crescut consumul de electricitate în provinciile Hunan, Jiangxi și Zhejiang, în estul și centrul Chinei, în urma accelerării activităților industriale și a vremii nefavorabile, care au dus la majorarea consumului. 

viewscnt
Afla mai multe despre
china
energie eoliana