Gerhard Schroder și-a dat demisia din conducerea companiei ruse Rosneft

Gerhard Schroder și-a dat demisia din conducerea companiei ruse Rosneft
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 mai 2022

Compania petrolieră rusă de stat Rosneft a declarat că fostul cancelar german Gerhard Schroder și omul de afaceri german Matthias Warnig au informat-o că nu mai pot continua să facă parte din consiliul de administrație, transmite Reuters.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

„Suntem înțelegători față de deciziile lor și le mulțumim pentru sprijinul lor continuu", a precizat Rosneft în comunicat.

VIDEO Șeful ANAF: Facem să plângă tanti care vinde pătrunjel și uităm de 3 TIR-uri . Telefoane la 1-2 noaptea CITEȘTE ȘI VIDEO Șeful ANAF: Facem să plângă tanti care vinde pătrunjel și uităm de 3 TIR-uri . Telefoane la 1-2 noaptea

Parlamentul European a cerut ca Schroeder să fie trecut pe lista neagră dacă nu părăsește consiliul de administrație al Rosneft, într-o acțiune menită, de asemenea, să-l descurajeze să accepte un post de conducere la Gazprom, scrie Hotnews.ro.

Fostul cancelar federal, apropiat al președintelui rus Vladimir Putin și deținător al mai multor funcții de conducere în companii ruse, a fost privat de o parte dintre privilegiile sale de fost cancelar german, a anunțat joi legislativul de la Berlin.

Schröder a refuzat până acum să renunțe la post și la remunerația aferentă. Schröder a declarat în luna aprilie că va demisiona de la Rosneft dacă Rusia va întrerupe livrările de gaze naturale către Germania.

viewscnt
Afla mai multe despre
gerhard schroder
rosneft
demisie