Gheorghe – Gabriel Gheorghe a demisionat din funcția de președinte al Consiliului de Administrație Romgaz

Gheorghe – Gabriel Gheorghe a demisionat din funcția de președinte al Consiliului de Administrație Romgaz
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 oct 2017

Producătorul de gaze deținut de stat, Romgaz, a anunțat vineri că Gheorghe – Gabriel Gheorghe a demisionat din funcția de președinte al Consiliului de Administrație, în locul acestuia fiind numit Dorin-Liviu Nistoran.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Consiliul de Administrație S.N.G.N. Romgaz, întrunit în ședința din data de 19 octombrie 2017 a luat act de demisia lui Gheorghe Gheorghe – Gabriel din calitatea de președinte al Consiliului de Administrație precum și de renunțarea acestuia la mandatul de administrator al S.N.G.N. Romgaz”, arată comunicatul companiei transmis vineri Bursei de Valori București (BVB), în care se menționează că a ales dintre membrii săi pe Dorin-Liviu Nistoran, în calitate de președinte al Consiliului de Administrație.

Clădirea Tandem a Telekom Romania, situată în apropierea Palatului Telefoanelor, pregătită pentru vânzare. Prețul de pornire este estimat la 8 milioane de euro CITEȘTE ȘI Clădirea Tandem a Telekom Romania, situată în apropierea Palatului Telefoanelor, pregătită pentru vânzare. Prețul de pornire este estimat la 8 milioane de euro

Producătorul de gaze este controlat de Ministerul Energiei, scrie News.ro.

Romgaz a realizat în primul semestru al acestui an un profit net de 868 milioane lei (190 milioane euro), cu 41,1% mai mare față de nivelul înregistrat în perioada similară a anului trecut.

Cifra de afaceri a producătorului de gaze Romgaz a crescut în primul semestru din acest an cu 29,3%, la 2,39 miliarde lei,  în condițiile în care producția de gaze naturale a urcat cu 16,5%, la 2,559 miliarde metri cubi.

viewscnt
Afla mai multe despre
romgaz
gheorghe – gabriel gheorghe