Grupul grec Mytilineos continuă investițiile în proiecte regenerabile românești

Grupul grec Mytilineos continuă investițiile în proiecte regenerabile românești
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 feb 2024

Metka EGN, o subsidiară a grupului grec Mytilineos, a preluat trei proiecte de producție de energie regenerabilă din România, constând în construirea de parcuri fotovoltaice, prin achiziția companiilor locale dezvoltatoare, relevă date analizate de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Două dintre proiecte sunt gândite să fie amplasate în județul Dolj, în comunele Pleșoi și Bucovăț.

FOTO Moni Bordeianu, primul solist al trupei Phoenix, a murit la vârsta de 75 de ani CITEȘTE ȘI FOTO Moni Bordeianu, primul solist al trupei Phoenix, a murit la vârsta de 75 de ani

Divizia de dezvoltare și construcție de centrale de producție de energie solară și unități de stocare de electricitate a conglomeratului industrial grec Mytilineos mai are proiecte regenerabile românești în Teleorman și Giurgiu, după cum a relatat Profit.ro.

Grupul, listat la Bursa din Atena, este urmașul unui business fondat în 1908 de familia Mytilineos. CEO și președinte al Consiliului de Administrație este în continuare un membru al familiei, Evangelos Mytilineos, aflat la conducere din 1978.

viewscnt
Afla mai multe despre
mytilineos
metka egn
proiecte parcuri fotovoltaice