Hidroelectrica a produs vineri dimineață peste 4.000 de MW de electricitate, un nou record pentru acest an

Hidroelectrica a produs vineri dimineață peste 4.000 de MW de electricitate, un nou record pentru acest an
scris 10 mai 2019

Hidroelectrica a produs vineri dimineață peste 4.000 de MW, reprezentând un nou record din acest an, și a acoperit peste jumătate din consumul național de electricitate, potrivit datelor privind starea sistemului energetic național în timp real, prezentate pe site-ul Transelectrica și analizate de Agerpres.

Vârful de producție a fost atins la ora 9:30, când hidrocentralele produceau 4.050 MW și acopereau 52% din consumul țării.

Frigotehnica - cel mai mare profit obținut în ultimii 10 ani. Compania are un nou management CITEȘTE ȘI Frigotehnica - cel mai mare profit obținut în ultimii 10 ani. Compania are un nou management

Precedentul record de producție din acest an al Hidroelectrica fusese 3.936 de MW, înregistrat pe 7 mai. Aceasta pe fondul hidraulicității specifice acestei perioade a anului, caracterizate de ploi și viituri.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
hidroelectrica