Ion Sterian, numit pentru încă 4 ani director general al Transgaz

Ion Sterian, numit pentru încă 4 ani director general al Transgaz
scris 27 iul 2021

Ion Sterian a fost numit pentru încă 4 ani director general al Transgaz, în urma încheierii procedurii de selecție și recomandării Comitetului de Nominalizare și Remunerare al companiei.

Sterian este președinte al Consiliului de administrație al Transgaz din 2013, fiind numit director general al Trangaz în august 2017, în urma unui concurs organizat potrivit legislației privind guvernanța corporativă.

“Transgaz SA informează pe toți cei interesați că a fost încheiată procedura de selecție pentru postul de Director General și Director Financiar ai companiei, în conformitate cu prevederile OUG nr.109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările și completările ulterioare și cu prevederile HG nr.722/2016 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a unor prevederi din OUG nr.109/2011. Urmare a încheierii procedurii de selecție și recomandării Comitetului de Nominalizare și Remunerare, Consiliul de Administrație al SNTGN Transgaz SA a numit prin Hotărârea nr. 22/27.07.2021 pe domnul Ion Sterian în funcția de Director General și pe domnul Marius Vasile Lupean în funcția de Director Financiar”, precizează un comunicat al companiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
sterian
transgaz
director
guvernanță corporativă