Ministerul Energiei alocă 113 milioane de lei în 2019 pentru închiderea minelor din Valea Jiului

Ministerul Energiei alocă 113 milioane de lei în 2019 pentru închiderea minelor din Valea Jiului
scris 27 mar 2019

Ministerul Energiei va aloca din bugetul propriu, în acest an, 113 milioane de lei ca ajutoare de stat pentru închiderea minelor neviabile din Valea Jiului, potrivit unor proiecte de Hotărâre de Guvern, postate pe site-ul instituției.

Din această sumă, 60,6 milioane de lei vor merge către închiderea minelor din cadrul Complexului Energetic Hunedoara, iar 52,7 milioane de lei vor fi alocate pentru minele necompetitive din cadrul Societății Naționale de Închideri de Mine Valea Jiului, scrie Agerpres.

Probleme în rețeaua Orange România. Clienții întâmpină dificultăți în accesarea serviciilor de voce și date CITEȘTE ȘI Probleme în rețeaua Orange România. Clienții întâmpină dificultăți în accesarea serviciilor de voce și date

Societatea Națională de Închideri de Mine Valea Jiului gestionează activitatea de închidere a minelor Petrila, Paroșeni și Uricani, în timp ce, din Complexul Energetic Oltenia, două din cele patru mine vor fi închise, respectiv Lonea și Lupeni. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
ministerul energiei
valea jiului
mina inchisa