Ford se retrage din Rusia

Ford se retrage din Rusia
scris 27 mar 2019

Ford Motor se retrage de pe piața auto rusă și închide cele două mari uzine din țară (Vsevolozhsk, de lângă Sankt Petersburg și Naberezhnye Chelny din Tatarstan), din cauza performanțelor sub așteptări din ultimii ani, informează publicațiile Financial Times și The Moscow Times.

Producătorul auto american a informat miercuri că va închide până la sfârșitul lunii iunie toate unitățile din Rusia în care produce automobile, din cauza rezultatelor sub așteptări ale subsidiarei sale ruse, Ford Sollers.

În Rusia, unde uzinele Ford au o capacitate totală de producție de 360.000 de vehicule pe an, scrie Agerpres.

Angajații Nestle Timișoara vor protesta în fața sediului central al companiei din București. Sindicaliștii amenință că vor intra în greva foamei dacă nu le vor fi onorate cerințele CITEȘTE ȘI Angajații Nestle Timișoara vor protesta în fața sediului central al companiei din București. Sindicaliștii amenință că vor intra în greva foamei dacă nu le vor fi onorate cerințele

Ford a anunțat la finalul anului trecut o amplă restructurare în Europa.

Recent, Ford a anunțat că va renunța la afacerile cu camioane de tonaj mare în America de Sud și va închide din acest motiv o fabrică din Brazilia, în acest an.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
ford
rusia