Numărul turiștilor transportați în Deltă, cu 10% mai mare decât cel de anul trecut

Numărul turiștilor transportați în Deltă, cu 10% mai mare decât cel de anul trecut
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 aug 2023

Numărul turiștilor care au ajuns anul acesta în Delta Dunării cu mijloacele de transport puse la dispoziție de societatea Navrom Delta SA este cu circa 10% mai mare decât cel de anul trecut, creșterea cea mai mare, de circa 15%, fiind înregistrată în timpul verii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Directorul executiv al societății, Nicolae Chichi, a declarat pentru Agerpres că trendul crescător se înregistrează în ultimii ani, după apariția pandemiei de Covid-19.

PREMIERĂ Românii cu panouri solare pe acoperișuri au ajuns să conteze pentru securitatea energetică a României la iarnă. Autoritățile așteaptă de la prosumatori o putere de 1.500 MW CITEȘTE ȘI PREMIERĂ Românii cu panouri solare pe acoperișuri au ajuns să conteze pentru securitatea energetică a României la iarnă. Autoritățile așteaptă de la prosumatori o putere de 1.500 MW

"Ca flux de pasageri, ne menținem pe aceeași creștere după pandemie. Și anul acesta avem o creșterea fluxului de pasageri cam cu 10%. Bineînțeles, creșterea semnificativă, de circa 15%, este vara, iar relația cea mai căutată este Tulcea-Sulina și retur", a menționat directorul executiv al societății private.

El a menționat că luna trecută numărul călătorilor a fost de 15.580, față de 15.360, cât s-au înregistrat în aceeași lună a anului trecut.

"Turiștii își pot cumpăra anticipat biletele de transport. Ei scapă de grija de a sta la coadă, merg direct la navă, acolo unde sunt verificați pe telefon. În fiecare an, avem o creștere de 10% a turiștilor care își iau biletele online", a mai spus directorul Nicolae Chichi.

Societatea Navrom Delta SA este principalul transportator public de călători și marfă pe cele trei brațe ale Dunării. În județ mai funcționează și alte societăți de transport în Deltă, dar acestea dispun de ambarcațiuni de dimensiuni mici.

viewscnt
Afla mai multe despre
delta dunării
turisti