OMV nu se va retrage din proiectul Nord Stream 2, în pofida amenințărilor SUA, afirmă președintele austriac în Rusia

OMV nu se va retrage din proiectul Nord Stream 2, în pofida amenințărilor SUA, afirmă președintele austriac în Rusia
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 mai 2019

Compania austriacă de petrol și gaze OMV nu intenționează să se retragă din proiectul gazoductului rusesc Nord Stream 2, în pofida amenințărilor cu sancțiuni din partea SUA, a declarat miercuri președintele austriac Alexander Van der Bellen, cu ocazia unei vizite în Rusia, transmite dpa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Cred că OMV nu are nici cea mai mică intenție de a ieși din proiectul Nord Stream 2", a afirmat Van der Bellen la Soci, într-o conferință de presă televizată, scrie Agerpres.

Una dintre victimele accidentului aviatic din Buzău - un om de afaceri din Cluj, cu proiecte imobiliare; celălalt bărbat era din Constanța CITEȘTE ȘI Una dintre victimele accidentului aviatic din Buzău - un om de afaceri din Cluj, cu proiecte imobiliare; celălalt bărbat era din Constanța

Nord Stream 2 va transporta gaz rusesc direct spre Germania, prin Marea Baltică, ocolind rutele continentale din estul Europei.

Statele Unite au denunțat proiectul ca subminând securitatea energetică a Uniunii Europene.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
omv
nord stream 2