Pană de curent în Pakistan

Pană de curent în Pakistan

Sursa foto: Sittiporn Kheawkham / dreamstime.com

Profit.ro
Profit.ro
scris 10 ian 2021

Cele mai mari orașe pakistaneze au fost cufundate în întuneric după ce o defecțiune a condus la  oprire în lanț a centralelor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

O mare parte a Pakistanului, inclusiv toate marile orașe, a fost scufundată în întuneric duminică la primele ore în urma unei uriașe defecțiuni la rețeaua electrică, potrivit unor responsabili, notează AFP, preluată de Agerpres.

Pana de curent a fost provocată de o defecțiune survenită la orele 23.41 (18.41 GMT) în sudul țării, a făcut cunoscut ministrul energiei, Omar Ayub Khan, pe Twitter, afirmând că se bazează pe primele elemente disponibile.

UPDATE Explicația Transelectrica: incident energetic la nivel european. ULTIMA ORĂ Probleme majore de alimentare cu energie în nord-vestul țării. Sunt afectate cel puțin 5 județe, fără precedent în ultimii 30 de ani. Opriri de instalații la Azomureș CITEȘTE ȘI UPDATE Explicația Transelectrica: incident energetic la nivel european. ULTIMA ORĂ Probleme majore de alimentare cu energie în nord-vestul țării. Sunt afectate cel puțin 5 județe, fără precedent în ultimii 30 de ani. Opriri de instalații la Azomureș

"Defecțiunea a afectat sistemul de transmisie al țării ceea ce a dus la oprirea centralelor", a explicat el. Pana de curent a afectat toate marile orașe ale țării, printre care capitala Islamabad, cea economică, Karachi, precum și al doilea oraș ca mărime la țării, Lahore.

viewscnt
Afla mai multe despre
pakistan