Portand Trust, locul 3 din topul vânzărilor imobiliare, pregătește un nou mare parc fotovoltaic în România

Portand Trust, locul 3 din topul vânzărilor imobiliare, pregătește un nou mare parc fotovoltaic în România
Adi Mosoianu
Adi Mosoianu
scris 17 mar 2023

Dezvoltatorul imobiliar Portland Trust, care anul trecut a vândut complexul de afaceri Expo Business Park din București pe 114 milioane euro, prin ceea ce a reprezentat a treia tranzacție ca valoare din 2022, pregătește o nouă investiție în producția de energie regenerabilă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania controlată și condusă de omul de afaceri britanic Robert Neale a obținut aviz de racordare de la Transelectrica pentru proiectul construirii unei centrale solare cu putere instalată de peste 200 MW.

CONFIRMARE ASF retrage atribuțiile conducerii Euroins, ridică autorizația, cere instanței falimentul și apelează la FGA. Mesajul Guvernului. Al doilea faliment răsunător pe piața asigurărilor în mai puțin de doi ani CITEȘTE ȘI CONFIRMARE ASF retrage atribuțiile conducerii Euroins, ridică autorizația, cere instanței falimentul și apelează la FGA. Mesajul Guvernului. Al doilea faliment răsunător pe piața asigurărilor în mai puțin de doi ani

Amplasamentul viitoarei unități de producție de energie fotovoltaică se află în comuna Corbii Mari din județul Dâmbovița.

Termenul estimat de finalizare și punere în funcțiune a parcului este finalul anului 2025.

TABEL Noi ieftiniri ale carburanților ca urmare a deprecierii petrolului CITEȘTE ȘI TABEL Noi ieftiniri ale carburanților ca urmare a deprecierii petrolului

Portland Trust a vândut în 2021 proiectul de parc fotovoltaic Rătești din județul Argeș, cu putere instalată avută în vedere de peste 153 MW, către companiile israeliene Econergy și Nofar Energy.

Proiectul argeșean s-a aflat și în vizorul Hidroelectrica.

viewscnt
Afla mai multe despre
parc fotovoltaic
investitii productie energie regenerabila
portland trust