Premier Energy preia două companii din domeniul energiei, inclusiv Alive Capital, cel mai mare jucător independent din piața energiei regenerabile

Premier Energy preia două companii din domeniul energiei, inclusiv Alive Capital, cel mai mare jucător independent din piața energiei regenerabile
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 dec 2021

Consiliul Concurenței analizează tranzacțiile prin care Premier Energy P.L.C. din Cipru, intenționează să preia Ecoenergia S.R.L., România și, prin intermediul Premier Energy S.R.L., să preia Alive Capital S.A.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Alive Capital este cel mai mare jucător independent din piața energiei regenerabile, Profit.ro anunțând anterior că pregătește obligațiuni la bursă.

Premier Energy P.L.C. este o societate care desfășoară doar activități de tip holding, deținând, în mod direct și indirect, participații în diferite companii din România și Republica Moldova. În România, Premier Energy P.L.C. deține companiile Premier Energy S.R.L., Ligatne Gas S.R.L., B.E.R.G. Sistem Gaz S.A. și Premier Energy Trading S.R.L.

4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante CITEȘTE ȘI 4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante

Premier Energy SRL, înființată în anul 2007, operează pe piața gazelor naturale din România, în calitate de distribuitor și furnizor începând cu anul 2013, în baza licențelor emise de Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei. Premier Energy SRL desfășoară și activități conexe distribuției de gaze naturale, cum ar fi: activități de branșare și debranșare de la rețea, mentenanță instalațiilor de racordare, verificarea instalațiilor de utilizare, revizii, proiectare, eliberare avize, precum și extinderi de rețele de distribuție.

Ecoenergia S.R.L. este producător de energie electrică din sursă eoliană. Ecoenergia dezvoltă proiecte pentru producerea de energie din surse regenerabile, operând un parc eolian cu o capacitate de 34,5 MW, situat în Comuna Stejaru, județul Tulcea.

Alive Capital SA este activă pe piața energiei electrice din România în calitate de producător, furnizor și trader, precum și pe piața gazelor naturale din România în calitate de furnizor și trader. Alive Capital SA furnizează și servicii de management integrate producătorilor de energie regenerabilă din România.

În conformitate cu prevederile Legii concurenței (nr. 21/1996), aceste tranzacții trebuie autorizate de Consiliul Concurenței pentru a evalua compatibilitatea lor cu un mediu concurențial normal.

viewscnt
Afla mai multe despre
premier energy
ecoenergia
alive capital