Prețurile petrolului au scăzut cu peste 1%, continuând evoluția negativă din ziua precedentă

Prețurile petrolului au scăzut cu peste 1%, continuând evoluția negativă din ziua precedentă
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 mar 2023

Prețurile petrolului au coborât miercuri cu peste 1%, continuând evoluția negativă din ziua precedentă, după date guvernamentale americane care au indicat o cerere slabă, care au amplificat temerile că majorările mai agresive ale ratelor dobânzilor din SUA ar exercita presiuni asupra creșterii economice, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Contractele futures pentru țițeiul Brent au scăzut cu 1,07 cenți, sau cu 1,3%, la 82,28 dolari pe baril. Contractele futures pentru țițeiul american West Texas Intermediate (WTI) au scăzut cu 1,19 dolari, sau cu 1,5%, până la 76,37 dolari pe baril, scrie News.ro.

ULTIMA ORĂ Enel a semnat vânzarea afacerii din România. PPC devine cel mai mare jucător energetic din Europa de Sud-Est CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Enel a semnat vânzarea afacerii din România. PPC devine cel mai mare jucător energetic din Europa de Sud-Est

Stocurile de benzină din SUA au scăzut cu 1,1 milioane de barili, potrivit unui raport al Administrației pentru Informații în Energie din SUA, sub estimarea de 1,8 milioane dintr-un sondaj Reuters.

Stocurile de produse distilate au crescut cu 138.000 de barili, în comparație cu așteptările pentru o retragere de 1 milion de barili.

Stocurile de țiței au crescut cu 1,7 milioane de barili, în comparație cu estimările pentru o acumulare de 395.000.

Datele Institutului American de Petrol (API) au arătat marți o scădere a stocurilor de țiței pentru prima dată după o creștere de 10 săptămâni.

viewscnt
Afla mai multe despre
petrol
pret