Prețurile petrolului au trecut pe scădere, în urma unei informații privind creșterea producției Arabiei Saudite

Prețurile petrolului au trecut pe scădere, în urma unei informații privind creșterea producției Arabiei Saudite
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 nov 2021

Prețurile petrolului au scăzut joi, inversând creșterea înregistrată după decizia OPEC+ de a menține planurile actuale de producție, în urma unei informații că livrările Arabiei Saudite vor trece în curând de 10 milioane de barili pe zi, pentru prima oară de la declanșarea pandemiei de coronavirus, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Informația, difuzată de televiziunea saudită Al Arabiya TV, a venit după reuniunea OPEC+ la care marii producători de petrol au decis să mențină ritmul actual al majorărilor lunare ale livrărilor, de 400.000 de barili pe zi, scrie News.ro

Securizarea muncii de la distanță CITEȘTE ȘI Securizarea muncii de la distanță

Cotația petrolului Brent a scăzut cu 29 de cenți, la 81,80 dolari pe baril, după un maxim al zilei de 84,49 dolari pe baril.

Prețul petrolului West Texas Intermediate, de referință pe piața americană, a scăzut cu 54 de cenți, la 80,32 dolari pe baril, cu mult suv vârful ședinței, de 83,42 dolari pe baril.

Arabia Saudită a respins apelurile pentru creșterea mai rapidă a livrărilor de petrol ale OPEC+, dar Arabiya TV a relatat că producția saudită va depăși pragul de 10 milioane de barili pe zi în decembrie.

Cum îți aduci afacerea în online CITEȘTE ȘI Cum îți aduci afacerea în online

Stocurile de petrol vor crește ”extraordinar de mult” la sfârșitul lui 2021 și începutul lui 2022, din cauza scăderii consumului, a declarat joi ministrul saudit al Energiei, prințul Abdulaziz bin Salman.

viewscnt
Afla mai multe despre
petrol
pret