Primarul Capitalei anunță lansarea licitației pentru reabilitarea a 40 de km de rețea de termoficare

Primarul Capitalei anunță lansarea licitației pentru reabilitarea a 40 de km de rețea de termoficare
scris 27 apr 2021

Primarul Capitalei Nicușor Dan anunță lansarea licitației pentru reabilitarea a 40 de km de rețea de termoficare, ofertele putând fi depuse până la 7 iunie.

”După mai mulți pași procedurali începuți în februarie, lucrările pentru reabilitarea rețelei de termoficare a Capitalei au fost publicate oficial pe site-ul SEAP. E vorba despre 40 de kilometri de rețea, cu o valoare totală estimată a lucrărilor de 150 de milioane de lei + TVA, bani din fondurile Primăriei, care se adaugă altor 13 kilometri pe care i-am început în februarie cu Energetica, compania Primăriei”, anunță primarul general.

Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III) CITEȘTE ȘI Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III)

Lucrările sunt împărțite în patru obiective de investiție, iar depunerea ofertelor este posibilă până la termenul limită de 7 iunie 2021, scrie News.ro.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

”Această licitație e urmarea discuției pe care am avut-o în luna februarie cu firmele de construcție din domeniu, în care Primăria Capitalei a explicat prioritățile pe care le are în privința modernizării rețelelor termice din București. Așa cum am spus, îmbunătățirea sistemului de termoficare rămâne prioritatea numărul 1 pentru București, iar cu această investiție vom ameliora problemele legate de furnizarea căldurii și apei calde”, precizează edilul.

viewscnt
Afla mai multe despre
primarul capitalei
termoficare