Proteste în benzinăriile OMV. "România nu este țară de mâna a doua!"

Proteste în benzinăriile OMV. "România nu este țară de mâna a doua!"
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 dec 2022

"România nu este țară de mâna a doua!", acesta a fost mesajul transmis de aproape 200 de constănțeni care au protestat aseară în fața benzinăriilor OMV. Șoferii au oprit in fața mai multor stații de carburant din oraș, au claxonat și au criticat decizia Austriei de a bloca intrarea României în Schengen.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mobilizarea s-a făcut pe rețelele de socializare. La ora stabilită, oamenii s-au prezentat în fața benzinăriei OMV din zona campusului universitar Ovidius, arată Observator News.

Noi reguli de protecție a consumatorului, adoptate în prima etapă: ”Cazier comercial”, noi despăgubiri, taxe și amenzi. La solicitarea BNR au fost eliminate prevederi existente în sectorul bancar CITEȘTE ȘI Noi reguli de protecție a consumatorului, adoptate în prima etapă: ”Cazier comercial”, noi despăgubiri, taxe și amenzi. La solicitarea BNR au fost eliminate prevederi existente în sectorul bancar

Șoferii au blocat pompele mai multor benzinării OMV din oraș, nemulțumiți de votul dat de politicienii Austriei în Consiliul JAI. 

"Să iasă-n țară să boicoteze tot pentru că vrem să transmitem un semnal austriecilor că nu suntem un stat de mâna a 2-a. O să ieșim până se va întâmpla ceva", a declarat un protestatar. "Astăzi la Constanța, mâine în toată țara! Astăzi la Constanța, mâine în toată țara", au scandat oamenii. 

viewscnt
Afla mai multe despre
omv
proteste
benzinarii