ULTIMA ORĂ Prețurile la gaze naturale de la 1 aprilie

ULTIMA ORĂ Prețurile la gaze naturale de la 1 aprilie
Adi Mosoianu
Adi Mosoianu
scris 24 feb 2022

Consumatorii casnici de gaze naturale cu consum anual de până la 1.200 metri cubi vor avea de la 1 aprilie și până la finalul anului un preț de 0,31 lei/kWh, a declarat premierul Nicolae Ciucă, impactul bugetar estimat al măsurii fiind de 2,8 miliarde lei.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

"Pentru consumatorii noncasnici, costul gazului natural va fi de 0,37 lei/kWh, excluzând marii consumatori, care vor beneficia de scheme separate. Impactul estimat al măsurii este de 2,5 miliarde lei până la sfârșitul anului", a spus premierul.

Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri CITEȘTE ȘI Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri

Măsurile de protecție din domeniul gazelor naturale vor avea astfel un cost bugetar total estimat la 5,3 miliarde lei.

Totalul general estimat al măsurilor de sprijin anunțate de Executiv (energie și gaze, pentru toate tipurile de consumatori) se ridică la 14,5 miliarde lei până la finele lui 2022.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
plafonare preturi energie gaze
compensare facturi energie gaze
decontare plafonare compensare furnizori energie gaze