VIDEO Comisia Europeană anunță noi măsuri pentru a gestiona criza din energie

VIDEO Comisia Europeană anunță noi măsuri pentru a gestiona criza din energie
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 sep 2022

Comisia Europeană va propune o plafonare a prețului la gazul rusesc, alături de măsuri care includ o reducere obligatorie în Uniunea Europeană a consumului de electricitate în orele de vârf și o plafonare a veniturilor producătorilor de energie care nu folosesc gaze, a anunțat președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, potrivit Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Vom propune o plafonare a prețurilor la gazele rusești. Trebuie să reducem veniturile Rusiei, pe care Putin le folosește pentru a finanța acest război atroce din Ucraina", a declarat Ursula von der Leyen, scrie Hotnews.ro.

Wizz Air a chemat presa de la București pentru a insista asupra faptului că oferă prețuri reduse pasagerilor afectați de anularea curselor Blue Air, profitând de context pentru a anunța și că lansează noi rute din România. În primăvară ataca atât Blue Air CITEȘTE ȘI Wizz Air a chemat presa de la București pentru a insista asupra faptului că oferă prețuri reduse pasagerilor afectați de anularea curselor Blue Air, profitând de context pentru a anunța și că lansează noi rute din România. În primăvară ataca atât Blue Air

Președintele Vladimir Putin a amenințat miercuri că va întrerupe livrările de energie dacă vor fi impuse plafoane de preț pentru exporturile de petrol și gaze ale Rusiei, avertizând Occidentul că tremura de frig la iarnă și îi va îngheța coada precum lupului dintr-un basm rusesc, relatează Reuters.

viewscnt
Afla mai multe despre
energie
comisia europeană