Bittnet Systems ia un credit de investiții de 11 milioane lei de la Banca Transilvania pentru achiziția unor companii

Bittnet Systems ia un credit de investiții de 11 milioane lei de la Banca Transilvania pentru achiziția unor companii
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 sep 2022

Grupul Bittnet a anunțat că a contractat un credit de investiții de la Banca Transilvania în sumă maximă de 11 milioane lei pentru finanțarea a 75% din prețul tranzacțiilor de achiziție părți sociale TopTech SRL și cu 2NET Computer SRL.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Bittnet Systems informează investitorii despre contractarea unui plafon – credit de investiții – de la Banca Transilvania în sumă maximă de 11.000.000 lei pentru finanțarea a 75% din prețul tranzacțiilor de achiziție părți sociale TopTech SRL și cu 2NET Computer SRL. Creditul de investiții a fost semnat de Dendrio Solutions SRL (parte a grupului Bittnet) pe o perioadă de 7 ani cu rambursări lunare de principal și dobândă. Rata anuală a dobânzii este variabilă și se compune din indicele ROBOR la 3 luni, la care se adaugă marja fixă a băncii de 2,50%”, anunță compania.

Wizz Air a chemat presa de la București pentru a insista asupra faptului că oferă prețuri reduse pasagerilor afectați de anularea curselor Blue Air, profitând de context pentru a anunța și că lansează noi rute din România. În primăvară ataca atât Blue Air CITEȘTE ȘI Wizz Air a chemat presa de la București pentru a insista asupra faptului că oferă prețuri reduse pasagerilor afectați de anularea curselor Blue Air, profitând de context pentru a anunța și că lansează noi rute din România. În primăvară ataca atât Blue Air

Garanțiile constituite pentru acest produs de creditare: ipoteca mobiliară asupra conturilor Dendrio Solutions deschise la Banca Transilvania; ipoteca mobiliară asupra părților sociale achiziționate din cele două companii; garanție din partea Bittnet Systems în calitate de codebitor; garanție emisă de Fondul European de Investiții în proporție de 60% din valoarea creditului, în favoarea băncii, în baza contractului de garantare încheiat între Banca Transilvania și Fondul European de Investiții.

De asemenea, compania informează despre finalizarea procedurilor de closing (prin semnarea certificatului de finalizare și a documentelor suport) pentru achiziția părților sociale TopTech și semnarea documentelor necesare în vederea înregistrării la Oficiul Registrului Comerțului a noii structuri de acționariat. După înregistrarea modificărilor la ReCom, Dendrio Solutions va deține un procent de 60% din capitalul social și din drepturile de vot TT, iar Bittnet Systems SA va deține restul de 40%, având în vedere că prețul tranzacției cuprinde și decontarea prin acțiuni BNET ce urmează a fi alocate de Bittnet în dreptul fondatorului TopTech într-o viitoare majorare de capital cu aporturi și creanțe.

Bittnet Systems a realizat în primul semestru venituri din contractele cu clienții de 69,93 milioane lei, în creștere cu 45,20% față de cele de 48,16 milioane lei din perioada similară a anului trecut.

viewscnt
Afla mai multe despre
bittnet systems
banca transilvania