ESX raportează afaceri de 10 milioane euro și țintește dublu

ESX raportează afaceri de 10 milioane euro și țintește dublu

Andrei Trofin, CEO și fondator ESX

Profit.ro
Profit.ro
scris 16 ian 2024

Aplicația ESX, platformă de agregare a activităților de fitness, sport și well-being, care furnizează un abonament pentru centre sportive și săli de fitness din România, a încheiat anul 2023 cu o creștere de 250% a cifrei de afaceri, ajungând de la 4 milioane la 10 milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Creșterea a fost datorată extinderii constante, ESX fiind prezentă la momentul actual în peste 100 de orașe din țară, cu circa 500 de centre sportive și săli de fitness, cu 25% mai multe decât în anul precedent.

Transferul producției de jucării din China în alte locații mai ieftine nu e joacă de copii CITEȘTE ȘI Transferul producției de jucării din China în alte locații mai ieftine nu e joacă de copii

ESX a atras o infuzie de capital: 2 milioane de euro de la Catalyst România Fund II, fond de tip Venture Capital condus de Marius Ghenea.

În 2023, ESX a depășit pragul de încasări de 300.000 de euro într-o singură zi și a înregistrat circa 20.000 de intrări pe lună la o singură sală parteneră.

„Nevoia de activități de recreere și sportive este încă în creștere în România și echipa ESX pariază pe acest interes. Pentru 2024, ne propunem dublarea cifrei de afaceri prin atragerea unui număr de 400,000 de membri și extinderea rețelei de centre partenere de la 500, la 700. Și echipa a crescut proporțional cu nevoile business-ului, numărând în prezent peste 40 de angajați și colaboratori, de două ori mai mult decât în 2022”, spune Andrei Trofin, CEO și fondator ESX.

În 2024, ESX își mai propune să lanseze două linii noi de business, prima fiind o platformă de antrenori, nutriționiști și kinetoterapeuți, iar a doua, un produs de nutriție personalizată, cu o bază de date de peste 1.000 de rețete și peste 100 de filtre pentru alegeri preferențiale.

Având ca obiectiv consolidarea poziției de lider de piață, ESX estimează că membrii săi vor intra în acest an de peste 10 milioane de ori la centrele sportive și la sălile de fitness din rețea.

viewscnt
Afla mai multe despre
esx
sport