EVERGENT Investments cumpără teren în zona de nord a Bucureștiului

EVERGENT Investments cumpără teren în zona de nord a Bucureștiului
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 iul 2021

EVERGENT Investments (fosta SIF Moldova) a achiziționat, prin intermediul companiei Țesătoriile Reunite, parte a fondului, un teren cu o suprafață de 16.000 metri pătrați în zona de nord a Bucureștiului. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Dezvoltăm portofoliul private-equity prin continuarea investițiilor în real-estate. Terenul din Intrarea Străulești este într-o zonă ce se anunță a fi un nou pol financiar și rezidențial premium în București. Căutam în permanență noi surse de creștere și oportunitaăți investiționale, iar un viitor proiect rezidențial din nordul Capitalei va genera profit semnificativ pe termen lung, cu un raport atractiv randament/risc pentru acționarii noștri”, spune Cătălin Iancu, Director general adjunct al EVERGENT Investments.

Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților CITEȘTE ȘI Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților

În urmă cu trei ani, SIF Moldova a intrat într-un nou proiect imobiliar, dezvoltat prin semnarea unei înțelegeri cu omul de afaceri Liviu Florentin Lepădatu, care controlează dezvoltatorul imobiliar Cityring Property, pentu construcția, în patru etape, a 1.400 de apartamente în zona de Nord-Vest a Bucureștiului, în apropierea Lacului Străulești și a Colosseum Retail Park, principala destinație de cumpărături in zonă de la momentul deschiderii, în 2011.

viewscnt
Afla mai multe despre
sif moldova
tornado sistems