Spitalul SRI va cumpăra reactivi și consumabile de 1,4 milioane de euro de la patru firme

Spitalul SRI va cumpăra reactivi și consumabile de 1,4 milioane de euro de la patru firme
scris 14 ian 2018

Spitalul Clinic de Urgență "Prof. Dr. Agrippa Ionescu“, administrat de Serviciul Român de Informații (SRI), va cumpăra reactivi și consumabile în valoarea de 6,35 milioane lei (1,4 milioane euro), fără TVA, de la patru firme, potrivit unui anunț publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Contractele, atribuite prin licitație deschisă, au vizat achiziția de reactivi de laborator, consumabile medicale, reactivi pentru analize de sânge și reactivi pentru urologie, iar criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut, potrivit anunțului, citat de News.ro.

Cel mai mare contract, de 3,17 milioane lei, fără TVA, a fost încheiat cu furnizorul de echipamente medicale Medist, din București.

Noul spital SRI din București va fi construit pe banii Companiei Naționale de Investiții, pe un teren cedat de Primăria Capitalei CITEȘTE ȘI Noul spital SRI din București va fi construit pe banii Companiei Naționale de Investiții, pe un teren cedat de Primăria Capitalei

Al doilea contract, de 2,02 milioane lei, fără TVA, a fost atribuit importatorului și distributorului de aparatură medicală și reactivi de laborator Mediclim, din București.

Compania specializată în importul și distribuția de aparatură medicală de urgență, dezinfecție și laborator Synttergy Consult, din Cluj-Napoca, a câștigat al treilea contract, în valoare de 880.012 lei, fără TVA.

Al patrulea contract, de 280.300 lei, fără TVA, a fost atribuit distribuitorului de produse medicale Rotest, din București.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
sri
spital
reactivi
consumabile