FilmChain, compania londoneză fondată de două românce, atrage o nouă finanțare

FilmChain, compania londoneză fondată de două românce, atrage o nouă finanțare

Maria Tânjală și Irina Albița

Profit.ro
Profit.ro
scris 21 feb 2022

FilmChain, companie de tehnologie financiară (fintech) dedicată industriei de film cu sediul în Londra, fondată de către antreprenoarele românce Maria Tânjală și Irina Albița, atrage o nouă investiție, ajungând la un total de peste 1,6 milioane lire sterline.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Anterior, compania a ridicat finanțare de la investitori precum HearstLab, SFC Capital și FintechCircle. Acum atrage bani de la Roca X.

Franța, pe primul loc în topul destinațiilor de călătorie pentru europeni în primul semestru. Unde găsim România CITEȘTE ȘI Franța, pe primul loc în topul destinațiilor de călătorie pentru europeni în primul semestru. Unde găsim România

Compania a anunțat recent două noi parteneriate în cadrul festivalului de film de la Berlin cu Alamode Film Distribution (Germania) și Lumière (Benelux) doi lideri de distribuție de filme și seriale tv în Europa. 

Scopul rundei este de a oferi companiei resurse pentru dezvoltarea departamentului de vânzări în vederea creșterii bazei de clienți și premergatoare seriei A, pentru a continua dezvoltarea  serviciului și scalarea în piața din Statele Unite ale Americii.

FilmChain gestionează în momentul de față 52 de titluri independente.

viewscnt
Afla mai multe despre
roca x
filmchain