Accor își consolidează echipa de dezvoltare din regiune

Accor își consolidează echipa de dezvoltare din regiune

Maria Drăgulin

Profit.ro
Profit.ro
scris 21 feb 2022

Accor o numește pe Maria Drăgulin în funcția de Director of Hotel Development pentru România, Bulgaria, Moldova și Republica Cehă. Maria va consolida portofoliul de hoteluri din zonă și va sprijini partenerii Accor în identificarea și stabilirea brandurilor și a conceptelor potrivite pentru hotelurile lor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Maria Drăgulin are 22 de ani de experiență în turism, în care a lucrat în hoteluri precum Novotel, InterContinental, Hilton, Vienna International. Timp de 11 ani a deținut funcția de director general în mai multe hoteluri internaționale din București. Maria Drăgulin este absolventă de Management și Turism.

Franța, pe primul loc în topul destinațiilor de călătorie pentru europeni în primul semestru. Unde găsim România CITEȘTE ȘI Franța, pe primul loc în topul destinațiilor de călătorie pentru europeni în primul semestru. Unde găsim România

Accor are un plan de dezvoltare solid în România pentru următorii ani, cu 10 noi hoteluri deja anunțate, care vor aduce peste 1.000 de camere noi pe piață. Pe termen mediu, Accor va pune pe harta României branduri hoteliere noi și surprinzătoare, precum Swissôtel, Novotel Living, Tribe și Adagio. De asemenea, grupul își consolidează prezența în orașe cheie precum București, Brașov și Sibiu.

Accor este un grup hotelier, cu peste 5.000 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
accor
maria drăgulin