Acțiunile UiPath au urcat spectaculos, după ce recent au atins minime record

Acțiunile UiPath au urcat spectaculos, după ce recent au atins minime record
scris 3 iun 2022

Acțiunile UiPath au crescut puternic, pe fondul rezultatelor financiare foarte bune anunțate la închiderea ședinței precedente, de miercuri.

Astfel, UiPath a încheiat tranzacțiile de joi cu un avans spectaculos, de 16,63%. Evoluția vine după o perioadă nu tocmai bună pentru companie.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: S-a redus încrederea în toate segmentele pieței imobiliare, cu excepția celui de retail. Piața de case din SUA arată o încetinire puternică a vânzărilor CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: S-a redus încrederea în toate segmentele pieței imobiliare, cu excepția celui de retail. Piața de case din SUA arată o încetinire puternică a vânzărilor

UiPath a anunțat pentru primul trimestru venituri de 245,1 milioane dolari, în creștere cu 32% față de perioada similară a anului trecut.

Pentru al doilea trimestru, compania estimează venituri cuprinse între 229 și 231 milioane dolari, iar pentru întregul an fiscal se așteaptă la venituri de peste 1 miliard dolari,  respectiv între 1.085 - 1.090 milioane dolari.

PROFIT NEWS TV Radu Puiu, analist XTB România: Apar tot mai multe prognoze care indică o extindere a crizei cipurilor. Abia în 2024 se va observa o situație mai bună CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Radu Puiu, analist XTB România: Apar tot mai multe prognoze care indică o extindere a crizei cipurilor. Abia în 2024 se va observa o situație mai bună

În urmă cu circa trei săptămâni, acțiunile unicornului românesc cădeau la un minim record.

Creșterea UiPath a avut loc într-o ședință verde pe Wall Street, în contextul în care investitorii par să își regăsească optimismul după îngrijorările din ultima perioadă.

viewscnt
Afla mai multe despre
uipath
actiuni
bursa
wall street