Afaceri în creștere pentru compania de asigurări Signal Iduna

Afaceri în creștere pentru compania de asigurări Signal Iduna
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 aug 2020

Compania de asigurări Signal Iduna România a încheiat primele șase luni ale anului 2020 cu o cifră de afaceri de peste 57,4 milioane de lei, ceea ce reprezintă o creștere cu 44% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Numărul de asigurați raportat la finalul primelor șase luni din 2020 se ridică la peste 180.000 de persoane, în creștere față de aceeași perioadă a anului trecut cu 64%, dintre care 88% sunt contracte corporate, restul fiind asignate segmentului de retail. Rezultatele realizate în prima jumătate a acestui an se bazează și pe parteneriatele solide cu brokerii, o relație care aduce plus-valoare business-ului.

Fenomenele meteo extreme și incendiile urcă numărul de daune property la Groupama Asigurări cu 50%. „Să nu cădem în capcana de a ne gândi că statul acasă mai mult ne aduce siguranța deplină.” CITEȘTE ȘI Fenomenele meteo extreme și incendiile urcă numărul de daune property la Groupama Asigurări cu 50%. „Să nu cădem în capcana de a ne gândi că statul acasă mai mult ne aduce siguranța deplină.”

Signal Iduna România este lider pe segmentul asigurărilor de sănătate aferente activității de asigurări de viață, în funcție de volumul primelor brute subscrise, iar polițele de asigurare oferă acoperire prin decontare directă în peste 900 de clinici partenere și în sistem de rambursare în orice clinică din România.

Grupul Signal Iduna este unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Germania, format în 1999 prin fuziunea între Signal Versicherungen, Dortmund și Iduna Nova Group, Hamburg. În prezent, Signal Iduna este prezentă în Germania, Polonia, Ungaria, Elveția și România.

viewscnt
Afla mai multe despre
signal iduna
asigurari