Euroins România în T1: subscrierile au intrat în declin

Euroins România în T1: subscrierile au intrat în declin
scris 3 iun 2021

Euroins România, unul dintre primii trei asigurători locali, a consemnat în primul trimestru al acestui an un nivel al veniturilor din subscrieri de 143 milioane de leva, în scădere cu 2,1% față de martie 2020, potrivit datelor grupului bulgar Eurohold analizate de Profit.ro. Raportat la cursul mediu al monedei naționale a Bulgariei, subscrierile asigurătorului român au atins 356,67 milioane de lei în T 1 2021, de la 357,99 milioane de lei în urmă cu un an.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Datele companiei arată că polițele RCA reprezintă 96% din subscrierile Euroins România, cifra fiind neschimbată față de T1 2020.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități

Euroins a fost înființată în 1994 sub denumirea Asitrans și practică doar asigurări generale.

Din 2007, asigurătorul român este controlat de Euroins Insurance Group PLC – 98,5%. Capitalul social se ridică la 532,82 milioane de lei.

Asigurătorul are peste 1,8 milioane de clienți activi, o rețea de 48 de agenții, mai mult de 500 de angajați și un portofoliu de peste 60 de produse de asigurare.

viewscnt
Afla mai multe despre
euroins
subscrieri