EXCLUSIV Millenium Insurance Broker, cu grupul Autonom acționar majoritar, vine la bursă

EXCLUSIV Millenium Insurance Broker, cu grupul Autonom acționar majoritar, vine la bursă
Andreea Guţu
Andreea Guţu
scris 21 apr 2022

Millenium Insurance Broker, al cărui acționar majoritar este grupul Autonom, cu o participație de 31,16%, se va lista pe piața AeRO a Bursei de Valori București în perioada imediată, în trimestrul II al acestui an, potrivit informațiilor Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

"Vrem să lărgim și mai tare baza de acționari în următoarele două luni, deci în trimestrul II din 2022 o să fie listată pe piața AeRO la BVB.

Cel mai important este că facem pași importanți cu ceea ce ne-am propus, și anume de a contribui la consolidarea pieței, pentru că, în momentul de față, este extraordinar de fragmentată, sunt 300 de brokeri și probabil că vor mai apărea câteva zeci în următorii ani", a declarat Dan Ștefan, co-fondator al grupului Autonom, specializat în închirierile auto și serviciile conexe, pentru Profit.ro.

În vara anului trecut, Profit.ro a anunțat că Millenium Insurance Broker (MIB),și-a propus listarea acțiunilor pe bursă, operațiunea  fiind gândită atunci să fie declanșată până la finele anului 2021.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Nu suntem încă într-un moment de panică. Investitorii arată încredere în piețele bursiere CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Nu suntem încă într-un moment de panică. Investitorii arată încredere în piețele bursiere

Millenium Insurance Broker (MIB), înființată în anul 1997, ocupa locul 9 pe piața de profil la finele anului 2021, cu o cotă de 2,42% în funcție de primele intermediate din asigurări generale, conform datelor ASF.

Grupul Autonom, controlat de Marius și Dan Ștefan din Piatra-Neamț (județul Neamț), și-a majorat participația în acționariatul Millenium Insurance Broker (MIB), de la 17,5% la 31,164%, în vara anului trecut.

PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Este posibil să avem fluctuații considerabile pe piața criptomonedelor în perioada următoare CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Este posibil să avem fluctuații considerabile pe piața criptomonedelor în perioada următoare

Ceilalți acționari sunt Ștefan Prigoreanu - 17,567%, Cristina Mihaela Cristea - 4%, Alexandru Ion deține - 5,168%, Tudor Dimofte controlează - 18,101%, Alin Valentin Angheluță - 9%, Dorin Ivașcu - 15% din acțiuni.

La acest moment, Transilvania Broker de Asigurare este singurul broker listat la Bursa de Valori București.

viewscnt
Afla mai multe despre
grupul autonom
millenium insurance broker
dan ștefan
safety broker
trasilvania broker