Transilvania Broker propune un dividend cu randament net de aproape 9%. Acțiunile sar la bursă

Transilvania Broker propune un dividend cu randament net de aproape 9%. Acțiunile sar la bursă

Sursa foto: Tijanap | Dreamstime.com

scris 23 mar 2022

Companie care beneficiază de climatul majorării primelor de asigurare, Transilvania Broker vine cu repartizări generoase de cash către acționari.

Consiliul de Administrație al Transilvania Broker de Asigurare (TBK) a convocat pentru 27-28 aprilie Adunările Generale ale Acționarilor, pe ordinea de zi figurând un vot asupra repartizării câștigului net obținut anul trecut. Astfel, suma de 7,50 milioane lei, reprezentând 78,61% din profitul net de 9,54 milioane lei din 2021, ar urma să plece către acționari sub formă de dividende.

Câștig din anul de excepție pentru piața gazelor naturale. OMV Petrom distribuie un dividend cu randament de 7% CITEȘTE ȘI Câștig din anul de excepție pentru piața gazelor naturale. OMV Petrom distribuie un dividend cu randament de 7%

Dividendul brut, cu dată a plății de 8 iunie ,este de 1,50 lei/acțiune și la ultimul preț de închidere, de 15,90 lei/acțiune, conferă acționarilor un randament net de 8,96%. Acesta este contextul în care acțiunile cresc la bursă și unde, după 3 ore de tranzacționare, afișau o creștere de 6,29%, până la prețul de 16,90 lei/acțiune, unde randamentul net al dividendului încă este de 8,43%.

viewscnt
Afla mai multe despre
transilvania broker
bvb
bursa
dividende