Tranzacție finalizată - Goldman Sachs cumpără NN Investment Partners, prezentă și în România, cu 1,7 miliarde de euro

Tranzacție finalizată - Goldman Sachs cumpără NN Investment Partners, prezentă și în România, cu 1,7 miliarde de euro
scris 11 apr 2022

Goldman Sachs cumpără NN Investment Partners (NNIP), divizia de administrare a activelor a companiei olandeze de asigurări NN, cu 1,7 miliarde de euro. NNIP este prezent și în România.

Tranzacția, semnată în vara anului trecut, a fost finalizată acum.

Aceasta este cea mai mare achiziție a băncii americane de investiții de când David Solomon a preluat funcția de CEO, în 2018.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Analist eToro: Europa ar putea supraviețui fără gazul rusesc iarna viitoare, dar există câteva probleme CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Analist eToro: Europa ar putea supraviețui fără gazul rusesc iarna viitoare, dar există câteva probleme

Goldman Sachs Asset Management gestionează active de 2.300 de miliarde de dolari. 

NN Investment Partners are peste 900 de angajați.

NN Group și Goldman Sachs au încheiat și un parteneriat strategic potrivit căruia banca americană de investiții va gestiona active de circa 190 de miliarde de dolari pentru grupul olandez.

Finanțele modifică legislația IMM Invest, pentru a a include și agenți și brokeri de asigurări în categoria beneficiarilor CITEȘTE ȘI Finanțele modifică legislația IMM Invest, pentru a a include și agenți și brokeri de asigurări în categoria beneficiarilor

Grupul NN din România include activitățile NN Asigurări de Viață și NN Pensii, companii lider pe piețele de profil, și NN Investment Partners, numărul patru în topul companiilor de administrare a fondurilor mutuale pe plan local.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
nn
nn investment
goldman sachs