Peste 1,18 milioane lei, cea mai mare despăgubire plătită pe o poliță de asigurare de viață

Peste 1,18 milioane lei, cea mai mare despăgubire plătită pe o poliță de asigurare de viață
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 nov 2021

Cea mai mare indemnizație plătită în baza unei polițe de asigurare de viață în 2020 a fost de peste 1,18 milioane lei- pentru un deces.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ce așteptări au băncile în legătură cu veniturile clienților în perioada următoare,  produsele bancare ale viitorului, ce se va întâmpla pe bursă și în asigurări anul viitor, alături de multe alte teme, va fi anunțat la Videoconferința Profit Financial.forum - Finanțăm repornirea economiei - Ediția a IV-a.

Videoconferința, programată pentru 8 decembrie, va fi organizată cu sprijinul Garanti BBVA, Philip Morris România, UniCredit Bank, Alpha Bank, Banca Transilvania, CEC Bank, ING Bank și Grupul Nordis, urmând să fie transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV.

Detalii AICI

Pe fiecare tip de acoperire în parte, topul celor mai mari plăți efectuate este completat de o despăgubire de 839.000 lei, acordată pentru o îmbolnăvire gravă, și una în valoare de 150.000 lei, plătită pentru o invaliditate permanentă.

Decizie în pregătire: Asigurătorii - obligați să plafoneze tarifele RCA, după ce prețurile s-au dublat în urma ieșirii de pe piață a City Insurance. Amenzile, majorate de 10 ori CITEȘTE ȘI Decizie în pregătire: Asigurătorii - obligați să plafoneze tarifele RCA, după ce prețurile s-au dublat în urma ieșirii de pe piață a City Insurance. Amenzile, majorate de 10 ori

În primul semestru din 2021, volumul primelor brute subscrise pe segmentul asigurărilor de viață a înregistrat cele mai mari valori din perioada 2017 și până în prezent, în creștere semnificativă cu peste 24% comparativ cu aceeași perioadă a anului anterior, depășind nivelul de 1,34 miliarde lei. Astfel, tendințele remarcate la nivelul anului trecut continuă, arată datele publicate de Autoritatea de Supraveghere Financiară.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
asigurare de viață
despagubire