Reprezentanții BAAR și-au ales conducerea

Reprezentanții BAAR și-au ales conducerea
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 iun 2021

Reprezentanții Biroului Asigurătorilor de Autovehicule din România - BAAR au ales conducerea pentru următorul mandat, Mădălin Roșu, reprezentant al companiei Omniasig, fiind reales pentru al doilea mandat consecutiv ca președinte al Consiliului Director.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Din Consiliul Director BAAR mai fac parte, în calitate de membri, Emilia Lorincz, din partea Allianz-Țiriac Asigurări, Călin Rareș Matei, din partea Groupama, Raluca Theodora Vișan, din partea Asirom, care au fost realeși, și cel mai nou membru ales Tanja Blatnik, din partea Euroins, scrie Agerpres.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Noul Consiliu director BAAR urmează să-și intre în atribuții după obținerea avizului Autorității de Supraveghere Financiară.

Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor CITEȘTE ȘI Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor

Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România (BAAR) este o asociație profesională care are ca membri toate societățile de asigurare autorizate să practice, pe teritoriul României, asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terților prin accidente de vehicule și de tramvaie (RCA).

viewscnt
Afla mai multe despre
baar
mădălin roșu