UNIQA Asigurări de Viață are un nou CEO

UNIQA Asigurări de Viață are un nou CEO

Mihaela Stroia

scris 3 iun 2021

Începând cu luna iunie 2021, Mihaela Stroia preia funcția de CEO - Președinte al Directoratului UNIQA Asigurări de Viață.

Cu o experiență de 20 de ani în domeniul serviciilor financiare, dintre care 5 alături de echipa UNIQA, Mihaela Stroia își asumă din nou un rol în structura Directoratului UNIQA, în cadrul căruia a mai deținut un mandat în intervalul 2017 – 2019.

Grupul Tinmar și-a propus susținerea în continuare a invesțiilor în sectorul energiei regenerabile, atât prin achiziția de parcuri funcționale cât și prin dezvoltarea unor noi proiecte CITEȘTE ȘI Grupul Tinmar și-a propus susținerea în continuare a invesțiilor în sectorul energiei regenerabile, atât prin achiziția de parcuri funcționale cât și prin dezvoltarea unor noi proiecte

Anterior colaborării cu UNIQA, Mihaela Stroia a lucrat în companii de audit și consultanță financiară, precum și din domeniul asigurărilor și administrării fondurilor de pensii facultative.

 

Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor CITEȘTE ȘI Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor

UNIQA Insurance Group, cu sediul central în Austria, este unul dintre cele mai importante și dinamice grupuri de asigurări din Europa Centrală și de Est. Cu aproximativ 21.300 de angajați, UNIQA oferă servicii de asigurări pentru 15,5 milioane de clienți în 18 țări. 

viewscnt
Afla mai multe despre
uniqa asigurări de viață