Străinii au injectat peste 1,7 milioane de euro în piața locală de asigurări, în aprilie

Străinii au injectat peste 1,7 milioane de euro în piața locală de asigurări, în aprilie
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 mai 2021

Infuziile de capital din străinătate în companiile de asigurări care activează în România au însumat 1,72 milioane de euro în aprilie, comparativ cu 493.300 euro în aceeași lună a anului trecut, potrivit datelor publicate de Registrul Comerțului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ca aport la capitalul social, cea mai mare infuzie din luna aprilie a acestui an a fost făcută de acționarii companiei Eurolife Asigurări Generale SA, cu 988.900 euro, fiind urmată de NN Asigurări cu 727.200 euro, scrie Agerpres.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități

În aprilie 2020, Eurolife Asigurări Generale SA și-a majorat capitalul social cu 493.300 euro.

Datele publicate lunar de Registrul Comerțului includ primele 40 de companii care au primit aport la capitalul social, după valoarea sumelor alocate.

viewscnt
Afla mai multe despre
registrul comerțului
asogurari