Asirom lansează asistentul virtual Clara, chatbot care emite polițe de asigurare

Asirom lansează asistentul virtual Clara, chatbot care emite polițe de asigurare
scris 3 sep 2019

Asirom, parte din Vienna Insurance Group, anunță lansarea asistentului virtual Clara, primul chatbot inteligent care emite polițe de asigurare de călătorie. Clara a fost dezvoltată în colaborare cu Druid și a fost lansată în producție în doar o lună de zile.

Clara a luat naștere în incubatorul Druid, companie specializată în proiectarea, educarea și echiparea asistenților virtuali inteligenți cu cele mai noi tehnologii. Astfel, Clara integrează tehnologie OCR prin care scanarea, trimiterea și verificarea datelor din buletin se realizează în câteva secunde, este integrată cu ING pentru procesarea rapidă a plăților și comunică în permanență prin servicii web cu sistemul intern utilizat de Asirom. Prelucrarea datelor este aprobata de utilizator, acesta primind automat pe email acordul de procesare a datelor conform reglementărilor GDPR, confirmarea de plată și polița de asigurare, în mai puțin de 10 minute de la inițierea procesului.

Apple Watch va avea funcție de monitorizare a somnului CITEȘTE ȘI Apple Watch va avea funcție de monitorizare a somnului

Asirom VIG este una dintre cele mai importante companii de asigurări de pe piață, cu experiență de peste 25 de ani în România. Compania are o rețea națională de 138 de agenții, 1.900 de agenți activi și numerosi parteneri externi.

Asirom face parte din Vienna Insurance Group (VIG), companie cu peste 200 de ani de experiență în domeniul financiar și lider pe piața asigurărilor, atât în Austria, cât și în Europa Centrală și de Est. VIG gestionează 50 de companii de asigurări din 25 de țări și are peste 25.000 de angajați. 

viewscnt
Afla mai multe despre
asirom
chatbot
asigurare de calatorie