Agricover împrumută 5 milioane euro de la BERD

Agricover împrumută 5 milioane euro de la BERD
scris 11 iun 2020

Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) a aprobat acordarea unui credit de 5 milioane de euro către Agricover Credit IFN, divizia de finanțare a grupului Agricover, printre principalii jucători pe piața agricolă românească.

Împrumutul a fost aprobat în cadrul programului BERD de răspuns la pandemia de Covid-19 și va consolida poziția de finanțare a Agricover Credit IFN.

Creditul va oferi Agricover Credit “un confort suplimentar” în ceea ce privește planul de finanțare pentru IMM-urile din sectorul agroalimentar din România, potrivit BERD.

Modificări la IMM Invest care intră în vigoare: Plafonul de garanții se dublează la 30 de miliarde de lei. Beneficiază și profesiile liberale, se relaxează condițiile de eligibilitate CITEȘTE ȘI Modificări la IMM Invest care intră în vigoare: Plafonul de garanții se dublează la 30 de miliarde de lei. Beneficiază și profesiile liberale, se relaxează condițiile de eligibilitate

Înființată în 2008, Agricover Credit IFN face parte din grupul Agricover Holding, controlat de omul de afaceri iranian Jabbar Kanani. Grupul reunește diviziile Agri-Business și Agri-Finance, având peste 850 angajați și circa 4.500 clienți fermieri la nivel național.

În 2017, BERD a investit 32 milioane de lei (7 milioane de euro) în Agricover și a devenit acționar minoritar al grupului, cu o participație de 12,7%.

viewscnt
Afla mai multe despre
agricover credit
berd
imprumut agricover
pandemie coronavirus
finantare imm