Agrinvest Credit IFN se finanțează de la BRD cu încă 10 milioane de lei

Agrinvest Credit IFN se finanțează de la BRD cu încă 10 milioane de lei
scris 30 mai 2022

Agrinvest Credit IFN a majorat facilitatea de credit aflată în derulare la BRD Groupe Societe Generale cu valoarea de 10 milioane de lei, totalul expunerilor contractate de la BRD ajungând la 20 de milioane de lei. 

În primăvara lui 2021, compania s-a împrumutat cu aceeași sumă la ING Bank.

Premier Energy preia o nouă companie CITEȘTE ȘI Premier Energy preia o nouă companie

Compania, parte din grupul buzoian Agrinvest, este prezentă pe piața locală din anul 2020 și finanțează companiile mici și mijlocii din sectorul agricol românesc, acordând până în acest moment facilități de credit care depășesc 130 milioane de lei.

Astfel, la finalul lunii aprilie 2022, societatea a înregistrat o creștere a volumului de credite acordate de peste 280% față de același interval al anului 2021. Pentru anul 2022, compania vizează un volum de credite noi de peste 45 milioane lei, precum și o creștere exponențială a numărului de clienți noi.

Acționarii Agrinvest Credit IFN sunt Agrinvest SRL - 99% și Hamzeh Ali - 1%.

Agrinvest Credit IFN SA, companie cu capital 100% românesc, face parte din grupul Agrinvest, care are afaceri anuale de peste 380 milioane de lei, și oferă un sistem complet de produse și servicii, plecând de la exploatarea terenurilor agricole, cu o suprafață de peste 6.500 ha și capacități de depozitare de peste 250.000 tone, consultanță tehnică, până la distribuția de inputuri pentru agricultura convențională și cea biologică (sămânță, pesticide, îngrășăminte și motorină), finanțarea afacerilor și achiziția cerealelor și oleaginoaselor.

viewscnt
Afla mai multe despre
brd
agrinvest
agrinvest credit ifn