Banca Transilvania lansează opțiunea de deschidere și alimentare online a contului de capital social pentru firme

Banca Transilvania lansează opțiunea de deschidere și alimentare online a contului de capital social pentru firme
Mihai Baniţă
Mihai Baniţă
scris 3 sep 2019

Banca Transilvania lansează pentru antreprenori opțiunea de a deschide și alimenta integral online contul de capital social pentru firmele cu răspundere limitată - SRL și SRL-D.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Deschiderea contului online se face în cinci pași, fiind necesară încărcarea online a unei poze cu actul de identitate al administratorului, completarea datelor despre companie și a celor de contact, transferul banilor – între 200 și 1000 de lei – dintr-un cont al Băncii Transilvania sau al altei bănci și, în fine, semnarea documentelor printr-o semnătură electronică, furnizată gratuit de către bancă, potrivit unui comunicat de presă.

EximBank devine bancă universală. Va furniza servicii și populației, în contextul achiziției Banca Românească - proiect Finanțe CITEȘTE ȘI EximBank devine bancă universală. Va furniza servicii și populației, în contextul achiziției Banca Românească - proiect Finanțe

“Primul pas al unui start-up la bancă este deschiderea unui cont de capital social. Acesta se poate face acum în premieră, online, de pe telefon sau desktop. Ne dorim ca împreună cu partenerii BT Store, hub-ul nostru online cu produse complementare bankingului, să îi ajutăm cât mai mult pe cei cu spirit antreprenorial să facă business fie online, fie fizic, prin offline, dar întotdeauna ușor și simplu” - declară Daniel Szekely, Director Executiv IMM & Microbusiness, BT.

Banca Transilvania are 275.000 de clienți în rândul întreprinderilor micro, mici și mijlocii și a deschis 23.000 de conturi de capital social în acest an, potrivit băncii.

Grupul Banca Transilvania a terminat jumătatea anului cu un profit de 942,4 milioane de lei, în creștere de la 864,6 milioane de lei în 2018. Activele grupului au avansat cu aproape 5% la 81,56 miliarde de lei de la începutul anului.

viewscnt
Afla mai multe despre
banca transilvania
capital social