Cont deschis în câteva minute, integral online, prin BT Pay. Un cont din patru, deschise prin aplicație la Banca Transilvania, în ultimele două luni, cu frecvență mult mai mare la tineri

Cont deschis în câteva minute, integral online, prin BT Pay. Un cont din patru, deschise prin aplicație la Banca Transilvania, în ultimele două luni, cu frecvență mult mai mare la tineri
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 26 mar 2024

Banca Transilvania a lansat de curând opțiunea de deschidere a unui cont curent integral online, prin aplicația BT Pay. Procedura durează câteva minute, după care poți începe deja să faci tranzacții, inclusiv plăți cu telefonul.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Deschiderea unui cont curent era, până de curând, una dintre puținele operațiuni pentru care era nevoie să mergi la bancă, să te vadă funcționarul de la ghișeu și să verifice că ești chiar tu.

La Banca Transilvania, tehnologia permite acum să deschizi contul integral online, cu buletinul și câteva date despre tine, fără video-call, în câteva minute sau „cât 2 piese”, după cum descrie procesul chiar banca.

Pentru acest lucru ai nevoie să descarci aplicația BT Pay din App Store sau Google Pay (sau dai click aici – link https://www.bancatransilvania.ro/bt-pay) și să urmezi pașii de pe ecran.

După ce ai făcut contul, vei primi instant un card digital (apoi îl primești și pe cel fizic, prin curier sau îl ridici de la o agenție), pe care îl poți alimenta cu bani prin transfer pe baza codului IBAN sau printr-un card de la altă bancă, adăugat în BT Pay.

După aceasta, poți face transferuri, plăți cu telefonul (care funcționează acum pe aproape toate terminalele de plată (POS)). Poți să împarți nota de la restaurant cu prietenii tăi care au BT Pay sau să transferați bani între voi doar cu numărul de telefon.

Mai sunt și alte posibilități, precum emiterea de noi carduri virtuale de debit sau de carduri de credit, achiziția de asigurări, lucruri pe care le vei descoperi în aplicație.

Peste 10.000 de clienți ai BT și-au deschis contul curent direct din aplicația BT Pay, în cele două luni ce când banca oferă această opțiune. Potrivit băncii, 1 din 4 conturi nou deschise sunt prin aplicația online. Aceasta se bucură de succes mai ales în rândul tinerilor cu vârsta între 18-24 de ani, care au deschis jumătate din conturi. Dar și cei cu vârsta între 25 și 35 de ani au o cotă semnificativă, de 30%.

viewscnt
Afla mai multe despre
bt pay
banca transilvania