Damila semnează pentru un credit de 20 milioane lei de la ING

Damila semnează pentru un credit de 20 milioane lei de la ING
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 iun 2021

ING Bank România a acordat un credit de 20 milioane de lei companiei cu capital privat românesc Damila, comerciant și producător pe piața de materiale de construcții și finisaje.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În 2021, societatea vizează creșterea vânzărilor cu 30%, prin dezvoltarea gamelor de produse și extinderea capacităților sale de producție și distribuție. Astfel, fondurile vor fi utilizate pentru finanțarea capitalului de lucru și pentru investiții.

FOTO Motorola anunță smartphone-ul rezistent Defy CITEȘTE ȘI FOTO Motorola anunță smartphone-ul rezistent Defy

„Anul 2020 a fost atipic, iar companiile mici și mijlocii, cu precădere, au dat dovadă de un nivel ridicat de agilitate și reziliență. Pandemia a adus și schimbări semnificative în comportamentul consumatorilor, iar unele sectoare au înregistrat creșteri neașteptate, printre care și cel de construcții și amenajare a locuinței, în contextul în care timpul petrecut acasă a crescut considerabil”, spune Luana Sorescu, Head of Clients pentru divizia de Business Banking, în cadrul ING Bank România.

FOTO Bucureștiul, pe locul 263 din 323 de orașe europene în ceea ce privește calitatea aerului. Unde este cel mai curat aer din Europa CITEȘTE ȘI FOTO Bucureștiul, pe locul 263 din 323 de orașe europene în ceea ce privește calitatea aerului. Unde este cel mai curat aer din Europa

„Din 2007, investim anual și în capacități noi și diversificate de producție, pentru construcții rezidențiale și industriale. Unul dintre obiectivele noastre este creșterea ponderii activității de producție, în raport cu cea de distribuție, din totalul cifrei de afaceri”, a explicat Daniel Remus Nițu, Directorul General Damila.

Damila a avut o cifră de afaceri de 62 milioane de euro în 2020, cu 296 de angajați. În prezent, activitatea de producție a companiei se desfășoară în Râmnicu Vâlcea și Bragadiru, iar activitatea de distribuție acoperă toata țara ca urmare a parcului logistic propriu.

viewscnt
Afla mai multe despre
ing bank românia
damila