Deutsche Bank vinde acțiuni cu un discount de 35% pentru a atrage 8 miliarde de euro

Deutsche Bank vinde acțiuni cu un discount de 35% pentru a atrage 8 miliarde de euro
scris 20 mar 2017

Deutsche Bank va atrage 8 miliarde de euro prin vânzarea de acțiuni cu un discount de 35% față de închiderea tranzacțiilor de vineri, în cadrul unui plan dc consolidare a situației financiare și de stimulare a creșterii, transmite Bloomberg.

Cea mai mare bancă din Germania va emite 687,5 milioane de acșiuni noi, la prețul de 11,65 de euro pe unitate, scrie News.ro.

Acțiunile Deutsche Bank au încheiat tranzacțiile de vineri la 17,86 euro pe unitate.

Acționarii actuali vor putea cumpăra o acțiune nouă pentru fiecare două deținute.

Vânzarea, care va avea loc în perioada 21 martie-4 aprilie, va fi a patra efectuată de Deutsche Bank din 2010.

Companiile se trag la bursă una pe alta. Președintele de la MedLife spune că a fost contactat de șefii unor firme care vor să se listeze CITEȘTE ȘI Companiile se trag la bursă una pe alta. Președintele de la MedLife spune că a fost contactat de șefii unor firme care vor să se listeze

Directorul general John Cryan, care anunțase inițial că nu vrea să facă o majorare de capital, s-a răzgândit în această lună, după ce prețul acțiunilor aproape s-a dublat față de un minim atins în septembrie, iar Deusche Bank nu a reușit să găsească un cumpărător pentru divizia bancară de consum.

Deutsche Bank a înregistrat în ultimii doi ani pierderi nete de peste 8 miliarde de euro, din cauza costurilor legate de litigii și a reducerii riscurilor la banca de investiții.

viewscnt
Afla mai multe despre
deutsche bank
actiuni