Doi bărbați, prinși în flagrant când furau bani dintr-un bancomat, producând o explozie, într-o localitate din Covasna. Suspectați de fapte similare în Poiana Brașov și Sinaia

Doi bărbați, prinși în flagrant când furau bani dintr-un bancomat, producând o explozie, într-o localitate din Covasna. Suspectați de fapte similare în Poiana Brașov și Sinaia
scris 20 mar 2020

Doi bărbați, în vârstă de 25, respectiv 38 de ani, au fost prinși în flagrant, vineri dimineață, de polițiști, în timp ce sustrăgeau bani dintr-un bancomat aflat la parterul unui bloc din localitatea Ozun, județul Covasna, prin producerea unei deflagrații. Ulterior, a fost prins și un complice al acestora, ei fiind suspectați de fapte similare comise în Poiana Brașov și Sinaia.

Potrivit Poliției Române, vineri, în jurul orei 4.00, în localitatea Ozun, județul Covasna, au fost prinși în flagrant doi bărbați, care ar fi distrus bancomatul sucursalei unei bănci din localitate, prin provocarea unei explozii, relatează News.ro.

După producerea deflagrației, cei doi au pătruns în incinta unității bancare, situată la parterul unui bloc de locuințe, prin forțarea ușii de acces și au strâns banii din cutiile bancomatului, iar după ce au ieșit și încercau să își asigure scăparea, au fost prinși în flagrant de polițiști.

ULTIMA ORĂ Primul mall din România închis - Băneasa Shopping City își întrerupe activitatea temporar CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Primul mall din România închis - Băneasa Shopping City își întrerupe activitatea temporarUlterior, într-o benzinărie din municipiul Brașov, a fost prins și un complice al acestora, care le-ar fi facilitat transportul către și dinspre localitatea Ozun.

Cei trei bărbați sunt bănuiți de săvârșirea acestui gen de infracțiuni și există date cu privire la implicarea acestora și în comiterea faptelor de distrugerea bancomatelor și furtul banilor din Poiana Brașov și Sinaia.

Bărbații respectivi se află în prezent în custodia polițiștilor, pentru continuarea cercetărilor în vederea probării întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun.

viewscnt
Afla mai multe despre
bancomat
explozie
flagrant
covasna