Garanti Leasing România împrumută 5 milioane euro de la BERD, pentru finanțarea IMM-urilor locale. Soluțiile în criză pentru IMM vor fi anunțate la Videoconferința Profit.ro

Garanti Leasing România împrumută 5 milioane euro de la BERD, pentru finanțarea IMM-urilor locale. Soluțiile în criză pentru IMM vor fi anunțate la Videoconferința Profit.ro
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 5 nov 2020

Garanti Leasing România va împrumuta până la 5 milioane de euro de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), bani ce vor fi folosiți pentru finanțarea întreprinderilor mici și mijlocii (IMM) locale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

De ce anume mai au nevoie firmele în România în actualul context, cum trebuie calibrat bugetul pentru a funcționa în pandemie, ce soluții rapide de finanțare sunt la îndemână, la ce bănci poți apela și când, ce noi programe sunt pregătite de autorități și cum pot fi folosite eficient cele existente va fi anunțat la Videoconferința Profit.ro - IMM-urile în criză, pentru care detalii pot fi aflate AICI. Conferința, organizată cu sprijinul UniCredit Bank ca partener principal, Roca Investments, CEC Bank și Raiffeisen Bank, va fi transmisă în direct pe site-ul profit.ro, pe pagina de Facebook Profit.ro, ca și de către postul de televiziune Profit TV.

“Fondurile vor fi utilizate pentru finanțarea contractelor de leasing acordate IMM-urilor locale, cu accent pe întreprinderile aflate în afara capitalei României, București”, potrivit BERD.

BERD notează că împrumutul este acordat în circumstanțe extraordinare, generate de criza Covid-19, care afectează lichiditatea din piețele financiare. “Companiile românești, în special IMM-urile, se confruntă cu un stres de lichiditate din cauza condițiilor de piață adverse”, arată banca.

Videoconferința Profit.ro - Visa. Cătălin Crețu, Director General al Visa pentru România, Croația, Malta și Slovenia: Ne dorim să intrăm în parteneriate cu instituțiile statului, să deschidem cât mai multe nișe pentru plățile electronice CITEȘTE ȘI Videoconferința Profit.ro - Visa. Cătălin Crețu, Director General al Visa pentru România, Croația, Malta și Slovenia: Ne dorim să intrăm în parteneriate cu instituțiile statului, să deschidem cât mai multe nișe pentru plățile electronice

Garanti Leasing este parte a Garanti Group România, grup deținut de Turkiye Garanti Bankasi AS (TGB), a doua cea mai mare bancă privată din Turcia.

La 30 iunie 2020, compania de leasing financiar avea active totale de 172 milioane de euro, din care 30,8 milioane de euro reprezentau capitalul propriu al acționarilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
garanti leasing romania
berd
imprumut berd
finantare imm
pandemie
criza pandemie
criza lichiditati