Libra Bank lansează plata cu telefonul mobil pentru utilizatorii Android

Libra Bank lansează plata cu telefonul mobil pentru utilizatorii Android
scris 19 oct 2020

Libra Internet Bank lansează Libra Pay, aplicație disponibilă pentru smartphone-uri cu sistem de operare Android, prin care clienții persoane fizice care dețin carduri Libra emise sub sigla Mastercard pot plăti cu telefonul în locul cardului și, de asemenea, pot retrage bani de la bancomatele care dispun de tehnologie contactless.

Libra, bancă cu o cotă de piață de 1,4% la finele lui 2019, intră în rândul băncilor care permit plata cu telefonele Android.

OTP dă în judecată statul croat pentru conversia forțată a creditelor în franci elvețieni CITEȘTE ȘI OTP dă în judecată statul croat pentru conversia forțată a creditelor în franci elvețieni

„Plata cu telefonul este un pas firesc pentru Libra Internet Bank, în condițiile în care vorbim despre una dintre cele mai solicitate funcționalități din partea clienților noștri persoane fizice. Astăzi, pentru telefoanele care folosesc Android. În curând, și pentru alte sisteme de operare utilizate pe dispozitivele mobile”, a declarat Eugen Goga, director general adjunct al Libra Internet Bank.

Aplicația poate fi descărcată din Google Play, clienții având apoi posibilitatea înrolării cardurilor cu ajutorul tehnologiei NFC.

Libra Internet Bank, membră a grupului american de investiții New Century Holdings, are o rețea de 55 de sucursale, și este specializată în domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
libra bank
android pay