Libra Bank lansează plata cu telefonul mobil pentru utilizatorii iPhone

Libra Bank lansează plata cu telefonul mobil pentru utilizatorii iPhone
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 oct 2020

Libra Internet Bank lansează Apple Pay, o modalitate de plată prin care clienții pot folosi facilitățile unui iPhone pentru realizarea tranzacțiilor într-un mod sigur, fără a mai fi nevoiți să prezinte sau să înmâneze cardul la efectuarea unei plăți la POS.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pentru a efectua o plată contactless, clienții trebuie doar să își apropie dispozitivul iPhone sau Apple Watch de un terminal de plată. Fiecare achiziție Apple Pay este securizată, fiind autentificată cu Face ID, Touch ID sau codul de acces al dispozitivului, precum și cu un cod dinamic, unic de securitate. Apple Pay este acceptat în magazine alimentare, farmacii, taxiuri, restaurante, cafenele, magazine de retail și multe alte locuri.

ING Bank adaugă un nou filtru pentru plățile între conturile ING ale clienților persoane fizice CITEȘTE ȘI ING Bank adaugă un nou filtru pentru plățile între conturile ING ale clienților persoane fizice

Clienții pot utiliza, de asemenea, Apple Pay pe iPhone, iPad și Mac pentru a face achiziții simplu și rapid în aplicații sau pe pagini web, în Safari, fără să fie nevoie să-și creeze conturi sau să introducă în mod repetat informații despre datele de livrare și facturare

Ieri, Libra Internet Bank a lansat Libra Pay, aplicație disponibilă pentru smartphone-uri cu sistem de operare Android, prin care clienții persoane fizice care dețin carduri Libra emise sub sigla Mastercard pot plăti cu telefonul în locul cardului și, de asemenea, pot retrage bani de la bancomatele care dispun de tehnologie contactless.

Libra Internet Bank, cu o cotă de piață de 1,4% la finele lui 2019, membră a grupului american de investiții New Century Holdings, are o rețea de 55 de sucursale, și este specializată în domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM.

viewscnt
Afla mai multe despre
libra bank
apple pay