Libra Internet Bank atrage 21 milioane lei la cea de-a treia emisiune de obligațiuni

Libra Internet Bank atrage 21 milioane lei la cea de-a treia emisiune de obligațiuni
scris 26 iul 2022

Libra Internet Bank finalizează cea de-a treia emisiune de obligațiuni din istoria sa, atrăgând de la investitori echivalentul a peste 21 de milioane de lei, în urma unui plasament privat. Obligațiunile sunt denominate în euro și au o dobândă fixă plătibilă semestrial, în valoare de 6.5% pe an.

Obligațiunile sunt subordonate, eligibile pentru fonduri proprii de nivel 2, nominative, dematerializate, neconvertibile și negarantate, având o maturitate de 10 ani.

Luna trecută, Profit.ro a anunțat că  Libra Internet Bank pregătește o nouă emisiune de obligațiuni la bursă, acum de 4 milioane euro  - condiția de succes a ofertei -, cu posibilitatea de suplimentare până la 10 milioane euro.

BCR intră în contractul prin care Romgaz a împrumutat 325 milioane euro de la Raiffeisen pentru preluarea subsidiarei ExxonMobil ce deține 50% din Neptun Deep CITEȘTE ȘI BCR intră în contractul prin care Romgaz a împrumutat 325 milioane euro de la Raiffeisen pentru preluarea subsidiarei ExxonMobil ce deține 50% din Neptun Deep

În decembrie, alte obligațiuni emise de Libra Internet Bank, în sumă de 40 de milioane de euro, au intrat la tranzacționare.

Libra Internet Bank este membră a grupului american de investiții New Century Holdings.

viewscnt
Afla mai multe despre
libra internet bank
obligațiuni